Plasmalift Lysekil

Vi strävar efter att på ett naturligt sätt lyfta fram din egna naturliga skönhet genom att reducera och ta bort rynkor.

Plasmalift Lysekil - Vi finns här för din skull

Ett alternativ till operation med effektivt och bestående resultat. Ett plasmalyft är en icke-kirurgisk behandling som nu kan dra åt lös hud i ansiktet och på kroppen utan behov av kniv eller injektion. Behandlingen är helt ytlig, dvs. Du kommer aldrig att få ett hål eller arbeta inuti huden. Spetsen på pennan omvandlar elektrisk ström till elektrostatiska pulser.

När spetsen förs nära huden skapas en blandning av syre och kväve som avger en stråle av plasmaljus. Mikrokanalerna öppnas och värmen från plasmablixten avdunstar överflödig vätska från huden, vilket resulterar i omedelbar uppstramning. Yt-”skadan” som uppstår stimulerar omsättningen av fibroblaster, en viktig del av hudens självreperation och kollagenproduktion. På grund av rätt temperatur blir såret helt sterilt. Sårskorpan sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när allt under är helt läkt.

Plasmalift Lysekil - Boka redan idag!

Plasmalift Lysekil - Effektivt med hög kvalitet

De snabba resultaten från vår avancerade icke-kirurgiska plasmapenna är helt fantastiska, nästan omedelbara och håller i upp till 8 år – allt utan behov av suturer, skalpeller, ablation, dyra invasiva ingrepp.

Plasmapen-handstycket levererar små blixtar av plasma som hoppar från spetsen till huden och mäter mikromillimeter i storlek. Denna ytfläck minimerar huden runt den – minskar överflödig hud och drar åt ögonlocket/under ögonområdet.

En serie små bruna fläckar placeras strategiskt i ett mönster för att uppnå önskad effekt av överflödig hud. Direkt efter behandlingen är små bruna fläckar tydligt synliga och viss rodnad kan uppstå efter behandlingen. Vissa patienter hade svullnad upp och ner för ögonlocken fram till tredje dagen, då svullnaden avtog efter att ha ätit. Eftersom behandlingen är ytlig och det inte finns några sår kan du lägga smink på fläckarna på huden. Dessa fläckar blir torra skorpor som faller av efter 5-10 dagar. Svullnad uppträder de första 2-5 dagarna, avtar efter 3-5 dagar och kan minskas med kylblock.

Om du behandlar dina ögon kommer du att ha mycket svullnad runt ögonen dag 3-4. Viss rodnad kan uppträda på huden i upp till 6 veckor efter plasmabehandling. Det är viktigt att skydda den behandlade huden med en hög SPF under de första 3 månaderna efter avslutad plasmapenna behandling för att undvika risker som hyperpigmentering.