Lashlift Valbo

Vi strävar efter att på ett naturligt sätt lyfta fram din egna naturliga skönhet genom att reducera och ta bort rynkor.

Lashlift Valbo - Vi finns här för din skull

Lash lift lyfter och böjer fransarna skonsamt och naturligt. Behandla bara dina egna fransar jämfört med till exempel att ympa fransar. Du behöver inte oroa dig för att fransarna faller ut eller för ojämna resultat. I ögonfranslyft behandlingar är det vanligt att till och med färga ögonfransarna. Lash Lift böjer fransarna från roten, vilket gör att de ser längre och fylligare ut. Ögonfranslyft är till exempel den ultimata behandlingen för dig som vill ha naturligt vackra fransar utan smink. Inför din behandling kommer du att komplettera dina önskemål med en auktoriserad hudläkare för att kunna skräddarsy din behandling på bästa möjliga sätt.

Under behandlingen böjs dina fransar försiktigt med hjälp av silikonspiraler placerade på dina ögonlock. För att behålla lockiga fransar appliceras vätskan i olika steg. Behandlingen slutar vanligtvis med ögonfransfärgning. Ögonfranslyft kan även kombineras med brynlyft samt färgning och plockning av bryn. Använd slutligen konditionerande, stärkande och stimulerande produkter för att förlänga effekten av behandlingen. Dessa produkter kan även köpas hemma för dagligt bruk.

Lashlift Valbo - Boka redan idag!

Lashlift Valbo - Effektivt med hög kvalitet

Ögonfranslyft behandlingen innehåller inga starka kemikalier eller hormoner. Därför är den även idealisk för dig som är allergisk eller allergisk mot kraftfulla ämnen som ögonfranslim och de som finns i olika sminkborttagare och kosmetika. Vi rekommenderar vår Eyelash Lifter eftersom den är mer naturlig och skonsammare än ögonfransförlängare. Resultatet ser mer naturligt ut – det ger dig intrycket av skarpa ögon och ingen smink. Det finns många fördelar med en ögonfranslyftbehandling. Under din skönhetsbehandling ska du kunna koppla av utan oro. Så oavsett vilken behandling du väljer är det viktigt att du känner dig trygg i salongen.

Lifting Beauty Skönhetsklinik vi till att du ska känna dig trygg och bekväm innan ditt besök och fräsch och bra efter. Förutom ögonfranslyftsbehandlingar erbjuder vi även ögonbryn behandlingar. Du kan vara säker på att våra behandlingar alltid utförs av en auktoriserad hudläkare med tillhörande brev och salongen har en patientförsäkring. Kontakta oss gärna för råd och tips om olika skönhetsbehandlingar.