Browlift Lysekil

Vi strävar efter att på ett naturligt sätt lyfta fram din egna naturliga skönhet genom att reducera och ta bort rynkor.

Browlift Lysekil - Vi finns här för din skull

Ett browlift är en behandling som gör brynen fylligare, ger volym, förbättrar formen och lyfter brynen. Få den ultimata behandlingen för vackra bryn utan smink eller permanenta behandlingar. Vid en brynlyftsbehandling formas och formas brynen till önskad form. Vanligtvis avslutas behandlingen även med färgning av ögonbryn om så önskas.

Ett ögonbrynslyft kan skapa fylliga och uppiggande bryn. Ögonbrynslyftet är naturligt och behandlingseffekten varar vanligtvis i 4-6 veckor, beroende på individuell hårväxt och ögonbryns tillväxtstadium.

Browlift Lysekil - Boka redan idag!

Browlift Lysekil - Effektivt med hög kvalitet

För att förlänga effekten av din brynlyftsbehandling bör du undvika vatten, fukt, oljor, bastu och rengöringsprodukter i 24 timmar efter att behandlingen är avslutad. Hur länge brynlyftsbehandlingen varar beror på ögonbrynens växtcykel, brynens kvalitet och antalet strån. Vanligtvis varar effekten i 4-6 veckor. Därefter kan du upprepa behandlingen. Inför din behandling kommer du att komplettera dina önskemål med en auktoriserad hudläkare för att kunna skräddarsy din behandling på bästa möjliga sätt. Under behandlingen borstas och formas dina bryn försiktigt.